Sari la conținut

Personalizare masini – stickere auto

stickere auto autocolant personalizat pentru autobuze colantare partiala autocolant printat
Printam autocolante, montam autocolante, livram autocolante. Facem grafica si productia.

Personalizare masini – stickere auto – solutii eficiente de lunga durata

Instrumentele folosite pentru personalizare masini – stickere auto –  sunt prietenoase cu autovehiculele si au impact vizual ridicat. In campaniile de branding toate detaliile conteaza. Trebuie remarcat ca numeroase  businessuri au beneficii din pricina inscriptionarilor auto. Vizibilitatea crescuta obtinuta din pricina acestor stickere auto este si motivul pentru care sunt atat de populare.

Totusi trebuie remarcate ca multi soferi folosesc stickere auto pentru a beneficia de autoturisme cu aspect original. Idea de personalizare masini nu este indragita doar de firme si companii ci si de oamenii obisnuiti. Multi doresc sa ofere o pata de culoare autoturismului personal. Alti vor sa spuna ceva interesant despre ei. Sunt si soferi ce doresc sa cosmetizeze aspectul estetic cu ajutorul acestora.

Cand vine vorba de personalizari masini este important sa se aleaga calitate. Pentru a beneficia de stickere auto impresionante de durata acestea trebuie sa fie impecabile. Nu doar calitatea produselor trebuie sa fie inalta. Toate aspectele legate de estetica, culoare, taieturi, grafica sunt importante. Sunt esentiale si detaliile legate de calitatea materialelor. Acestea confera personalitate si in acelasi timp protejeaza autoturismul. O lucrare corect realizata aduce doar beneficii, insa una deficitara poate afecta vopseaua si caroseria.

Stickere auto – avantaje in campanii de marketing

Aplicarea de stickere auto nu mai este de mult un moft excentric. Aceste instrumente au devenit esentiale in campanile de marketing. Intrucat autoturismele sunt dispozitive mobile, colantarea acestora cu logo-ul firmei sporeste vizibilitatea. Beneficiile procesului de personalizare masini sunt numeroase si nu pot fi ignorate.

Logo-ul companiei poate fi vazut prin toate locurile prin care autoturismul circula. In cazul firmelor mici este un semna ca compania continua sa desfasoare activitate, deci exista. Clientii care au folosit serviciile/produsele stiu ca se pot baza in continuare pe aceasta. Acest gen de reclama este eficient in cazul spalatoriilor de covoare, a firmelor de curatenie si a celor de catering. De avantajele acestor stickere auto se pot bucura si cofetariile, pizzeriile locale, cabinetele veterinare si nu numai.

stickere auto pentru imaginea firmei tale in miscare si o reclama buna pentru firma ta

In multe situatii, informatiile oferite prin intermediul abtibildurilor actioneaza precum buton declansator. O masina cu logoul firmei aflata la semafor, poate aminti oamenilor ca au nevoie de anumite servicii. Vizualizarea de stickere auto sugestive actioneaza uneori asemeni notesurilor de memorie. Servicii banale care imbunatatesc calitatea vietii pot fi descoperite prin aceasta metoda. Oamenii isi pot aminti de nevoia de curatare a pernelor daca in trafic gasesc reclama sugestiva. La fel de usor pot fi promovate si servicii de instalare aer conditionat, instalati sanitare, montare instalatii gaz.  

Personalizare masini  – metoda de raspandire a mesajului

Personalizarea masinii este considerata de specialisti reclama mobila. Reprezinta o solutie ieftina, de lunga durata de promovare a unei companii. Conform statisticilor colantarea autoturismului de firma este cea mai intalnita forma de publicitate outdoor.

Daca bannerul fix este apreciat, solutia de personalizare masini este si mai valoroasa. Asta pentru ca impactul este mai mare datorita mobilitatii. Reclama ajunge mai usor la un numar mai mare de oameni, deci si volumul de clienti creste. Impactul vizual este ridicat atat in metropole cat si in orase mici, sate si comune.

Stickere auto – instrumente de identificare

Stickerele auto montate pe autoturisme confera personalitate masinii. Acestea sunt usor de reperat si identificat, fapt ce contribuie la realizarea rapida a parteneriatelor.  Indiferent de obiectivul firmei prin intermediul acestor forme de advertising se creste notorietatea.

Solutia de personalizare masini constituie o  metoda mai eficienta si mai rapida de a atrage si fideliza clientii. Oamenii moderni, foarte activi sunt atrasi de imagini usor de inteles si procesat. Deci un logo cu grafica atractiva este mai bine primit decat textul afisat pe un panou publicitar. Cu ajutorul stickerelor pot fi creata reclame usor de identifica de catre potentialii clienti.

Ca instrument de identificare si branding, masina are cel mai mare impact. Asta datorita mobilitatii crescute si a versatilitatii ridicate. Solutiile de colantare moderne ajuta la realizarea de reclame originale ce pot fi inlocuite cu usurinta. Stickerele auto sunt solutie eficienta de a mentine atentia asupra companiei fara a se instala monotonia. Logo-urile pot fi inlocuite periodic astfel si informatia poate fii diversificata.

Personalizarea masinii – reclama cu costuri minime

Fata de alte metode de publicitate, personalizarea masinii este ieftina. In cazul panourilor publicitare si a bannerelor stradale se plateste chirie. Costurile lunare destul de ridicate nu pot fi neglijate. In cazul colantarii cu stickere auto cheltuielile sunt minime. Acest serviciu este accesibil chiar ci companiilor aflate la inceput de drum.

Nu doar costurile de productie a stickerelor ci si al serviciilor de aplicare sunt minime. Pentru a folosi aceste reclame nu trebuie sa se ceara avizari speciale. Autoturismul firmei reprezinta acel spatiu de reclama cu zero costuri pentru chirie si zero costuri pentru aprobari. Pot fi montate fara a se trece prin pasii birocratici necesari pentru alte forme de publicitate. Cel mai important este ca pot fi aplicate fara a necesita documente speciale din partea RAR si a inspectorilor de la circulatie.

Autoturismul firmei, cel mai prietenos agent de vanzari

Solutiile oferite de stickere auto sunt apreciate datorita modului prietenos de expunere. Masinile devin purtatori de imagine pentru companie si devin elemente de identificare importante. Actioneaza asemeni agentilor de  vanzare, facand cunoscute oferte, promotii lansari de produse.

Spatiul generos de afisaj oferit de autoturism asigura si oportunitati numeroase. Pe caroserie pot fi afisate cele mai noi oferte ale companiei. Multi aleg sa faca cunoscute astfel produsele sau serviciile reprezentative. Posibilitatea de modifica periodic aspectul si designul stickerelor auto este un al motiv pentru care sunt apreciate. Solutiile propuse de procedeele de personalizare masini sunt variate si numeroase. Mesajele pot fi inlocuite periodic astfel nu se instaleaza starea de monotonie.

Cand vine vorba de promovare de produse, grafica este importanta. Cele mai eficiente stickere auto sunt cele care atrag prin culoare si mesaj. Imaginile bine conturate si logo-urile inteligente pot vinde mai mult deca o mie de cuvinte. Astfel ca aceasta forma de publicitate  este considerata valoroasa.

Caracteristicile unor stickere auto de calitate

sticere pentru orice domeniu de activitate

Pentru a beneficia din plin de avantajele acestor solutii de personalizare masini este indicat sa se aleaga doar materiale si servicii de calitate. Optand pentru stickere de calitate se imbunatateste aspectul autoturismului, insa se sporeste si notorietatea companiei. Autoturismele colantate inteligent au aspect placut si atrag priviri admirative si aprecieri.

Calitatea stickerelor este importanta. Aspectul estetic, modul de aplicare si durabilitatea sunt cateva constant ce trebuie atent analizate. De acestea depind imaginea care se creaza. Trebuie mentionat ca un sticker auto care curge, innegrit sau pixelat nu va crea o imagine pozitiva. Dimpotriva va atrage priviri dezaprobatoare si va avea efecte negative asupra caroseriei.

Si metodele de aplicare trebuie  atent analizate, intrucat de acestea depind rezultatele finale. Intrucat caroseria nu este o suprafata perfect dreapta, montarea stickerelor auto poate fi o sarcina dificila. Pentru a  beneficia de aspectul impecabil dorit este indicat ca operatiunile sa fie realizate de specialisti.

Stickere auto, modele 3D

Tot mai apreciate si mai intrigante sunt modele de stickere auto 3D. Pot fi folosite pentru campanii complexe de personalizari masini si au impact vizual maxim. Asemenea timpuri sunt apreciate si de cei ce doresc sa ofere autoturismului ceva mai mult. Deoarece sunt rapid reperate si confera un plus de originalitate, modele 3D au devenit tot mai populare.

Chiar daca costul acestora este ceva mai mare decat al modelelor traditionale sunt la fel de utilizate. Aspectul intrigant furnizat si mesajul transmis sunt motivele pentru care au devenit apreciate in campaniile de marketing. Pentru a  avea efect maxim este recomandat sa se utilizeze stickere auto usor de integrat. Variantele lucioase pun in valoare vopseaua masinii, pe cand cele mate evidentiaza perfect mesajul. Fie ca sunt folosite mesaje prestabilite, fie ca sunt create logo-uri la comanda sunt elemente usor de reperat.

Pozitia conteaza!

colantare si apicare stickere auto

Indiferent de motivele pentru care sunt folosite pozitia acestor elemente de personalizare masini conteaza! Modelul si dimensiunea trebuie alese in functie de locul in care sunt amplasate. Stickerele auto mai mari, dintr-o singura bucata pot fi pozitionate central. Cele mai mici formate din sigla si text pot fi integrate deasupra farurilor. Acestea din urma pot fi asezate discret si in colturi.

Modelele de stickere auto realizate din doua sau patru bucati pot fi amplasate in laterale. Pentru a se crea efectul dorit acestea trebuie pozitionate simetric. Pot fi amplasate in zona portierelor sau pe aripi, pe caroseria sau pe geamuri.

Printre stickerele ce necesita multa atentie se numara modele pentru luneta. Acestea trebuie sa fie mai discrete, iar grafica lor nu trebuie sa obstructioneze soferul. Mai mai sau mai mici, decoratiunile pentru luneta trebuie sa fie atent amplasate. Sunt mai potrivite modele concepute pentru colturi, pentru zona inferioara a lunetei.

Stickere auto pentru parbriz, caracteristici, dimensiuni

Metodele de personalizare masini sunt foarte variate. Multi aleg sa evidentieze autoturismul firmei si pe cel personal cu stickere amplasate pe parbriz. Trebuie mentionat ca in cazul acestora se aplica anumite restrictii. Este important ca modul ales sa nu distraga atentia soferului si sa nu obstructioneze vederea. Acestea nu  trebuie sa fie amplasate peste alte elemente de identificare.

Pe parbriz pot fi montate stickere auto, insa acestea trebuie sa fie de dimensiuni mici. Se recomanda sa fie amplasate in partea superioare astfel nu se creaza unghiuri moarte. Incorect montate aceste decoratiuni pot provoca accidente grave. Deci integrarea lor este o operatiune ce trebuie tratata cu mare atentie.

Modele amplasate pe parbriz pot fi variate, de la benzi simple cu logouri integrate, la modele 3D. Monocrome sau colorate cu forme variate, aceste instrumente de personalizare masini isi ating usor scopul.

Personalizare masinii cu stickere auto, tipuri, modele, varietati

Multi aleg sa monteze stickere auto pentru a oferi un aer original autoturismului. Fie ca ofera informatii legate de personalitatea soferului, fie ca anunta prezenta unui copil la bord sunt populare. Mesajele de tip “baby on board”, “nu claxona”, “fi prietenos” sunt foarte indragite in randul soferilor. Acestea au si scopul de a atrage atentia asupra unei situatii sau a unui eveniment.

Cele mai populare stickere auto folosite pentru personalizare masini au design original. Modele cu grafica stilizata sunt apreciate de soferii cu caracter puternic. Doamnele si domnisoarele indragesc stickerele cu forme gingase. Cele mai populare modele in randul femeilor sunt fluturii, florile, bulele colorate. Amatorii de filme folosesc colante cu personajele indragite pentru a oferi un plus de originalitate autoturismului. Astfel ca pokemonii si minionii  au devenit personaje frecvent intalnite in trafic.

Stickere auto amuzante

Soferii ce doresc sa ofere tenta amuzanta autoturismului aleg sa foloseasca stickere amuzante. Stilizate sau nu, concepute ca imagine sau mesaj asemenea modele transmit mesaje pozitive. Scopul principal este de a atrage zambete chiar si in aglomeratia din trafic.

Un sticker auto bine pozitionat poate destinde atmosfera incordata chiar si in cazul incidentelor auto neplacute. Culorile puternice, formele originale si mesajele cu tenta ironica au efecte deosebite asupra participantilor in trafic.

Stikere auto gingase, destinate soferitelor

aplicare stickere auto pe orice tip de masina rapid si ieftin

Soferitele sunt sentimentale si isi exteriorizeaza trairile cu fiecare ocazie. Stickerele auto in culori delicate sunt menite sa exprime emotiile si starea de spirit a participantelor la trafic. Nu putine sunt autoturismele cochete, decorate cu stickere in forma de floricele, trifoi, fluturasi sau bule.

Astfel de imagini atrag atentia asupra spiritului delicat si indeamna la echilibru in trafic. Cu cat soferita este mai emotiva, cu atat autoturismul are mai multe decoratiuni gingase pe capota, aripi, portiere…

Stickere pentru patrioti

Soferii cu spirit patriotic puternic, nu renunta la sentimentele intense nici cand se gasesc la volan. Multi dintre acestia tind sa decoreze autoturismul personal cu diferite stickere care sa exprime sentimentele patriotice. Nu putine sunt masinile decorate cu steagul Romaniei sau anumite elemente traditionale.

aplicare rapid stickere auto pentru orice tip de masina pentru o imagine mai solida a firmei

Aceste au de obicei culorile steagului albastru, galben, rosu sau culori populare traditionale alb, rosu, negru. Pot avea florile stilizate caracteristici portului popular, oameni sau animale creati din forme geometrice. Asemenea stickere au aspect impresionant si atrag priviri admirative.

Personalizare masini cu stickere practice

Daca multi soferi aleg sa ofere informatii legate de caracter prin aceste stickere auto, altii sunt practici. Acestia aleg sa acopere diferite imperfectiuni, zgarieturi cu ajutorul stickerelor cu mesaj. Fie ca sunt acoperite portiuni atacate de vopsea, fie ca sunt acoperite mici urme de incidente imbunatatesc aspectul masinii. Avantajul major este legat de aspectul estic deosebit si de costurile reduse. Chiar si cele mai complexe stickere auto sunt ieftine, au avantajul ca infrumuseteaza masina si protejeaza caroseria.

Contact

Ne puteti trimite mesaje rapid prin formularul de contact!
Suntem mai mult decat bucurosi sa va raspundem!

Un numar de telefon ne ajuta sa tinem legatura cat mai usor.
Suna acum!
Vino la noi!